Tochten der Netevallei

TOCHTEN DER NETEVALLEI

5-6 augustus 2023

5 - 6  augustus 2023

Vrijdag

Iedereen is al welkom vanaf 18 uur. Tijd genoeg dus om je tent op te stellen of je mobilhome te parkeren, een hapje te eten en  daarna de Kastelse gezelligheid mee te pikken. 


Zaterdag

KASTERLEE - GROBBENDONK (20 km)

Inschrijvingen vanaf 9 uur.

Om 11 uur varen we naar Grobbendonk. Onderweg is er een picknickstop voorzien aan de stuw te Herentals. In “de HUT” kunnen we eventueel terecht voor een snack of een drankje, waarna we onze tocht voortzetten. Op het eindpunt in Grobbendonk zijn er 2 speciale busverbindingen ingelegd. De vaarders kunnen daar de bus terug naar de Kastelse Kayak Klub nemen om 15u30 of de laatste bus om 16u30. Wij zorgen er ook voor dat alle boten terug in Kasterlee geraken. Op ons terrein voorzien wij, vanaf 16u30,  voor u een barbecue met ruime keuze van vlees en groenten. Alles aan prijzen die zeker ”democratisch” genoemd kunnen worden.


Zondag

KASTERLEE – RETIE - KASTERLEE (12 km)

Inschrijvingen vanaf 9 uur.

Om 11 uur vertrekken we voor onze tweede tocht. Op zondag varen we van de club tot aan de watermolen van Retie en terug. Aan de watermolen van Retie kunnen we stoppen voor een picknick en als we terug zijn kunnen we weer aanschuiven aan de barbecue. Rond 16u30 sluiten we dan het weekend af met een korte toespraak.