Kajak kamp

KAYAK KAMP

Dit jaar zullen er twee kampen plaats vinden, ons klassiek kajakkamp en een trainingskamp.


Ons kamp zal dit jaar doorgaan van 31/07 tot 4/08 2023.  We hebben vanaf nu een leeftijdsgrens tot en met 14 jaar.

We starten op maandag tussen 9 en 10 uur op de kajakklub en zettten onze tenten op.

Op vrijdag breken we de tenten op en sluiten we af rond 13 uur.


Het kamp is enkel voor leden van de club en inschrijvers van de Start-to-Kayak, met een maximum van 20 inschrijvingen.


Kostprijs is 85 euro per kampgast


Inschrijvingen gebeuren via de website, zie knop inschrijvingen.  Voor info contacteer Seppe Leysen (voorzitter). Contact gegevens vind je terug op onze contact pagina. Of wil je meer info. Stuur dan een mailtje naar info@kastelsekayakklub.be


NIEUW: TRAININGSKAMP "DE RONDE" van 16/07 tot 21/07/23

Nieuw vanaf 2023.

Omdat onze jeugdgroep steeds groter en uitbundiger wordt, schakelen we dit jaar een versnelling hoger. Daarom willen we met onze jeugd deelnemen aan "De ronde van West Vlaanderen" onder de noemer trainingskamp "De Ronde".

Op zondag 16/07 zakken we met ze'n allen af naar de westhoek. Op maandagvoormiddag gaat de ronde van start. Elke dag wordt er ± 40km gevaren. Dit met telkens in de voor- en namiddag een rustpauze en tijdens de middag tijd om een boterhammetje te smikkelen. Je neemt een tent mee. Best eentje dat je snel kan afbreken, want elke morgen breken we de boel op en elke avond stellen we deze voor 1 nachtje weer op. Al je spullen worden elke dag netjes naar de volgende eindbestemming gebracht. Eten en drank worden volledig voorzien.

Vereiste: vlot kunnen kayakken, doorzetten, minimum 2 jaar kayakken. We hebben begeleiding voorzien per kayakniveau.

Heb je eens een mindere dag, dan is er ook de mogelijkheid om een halve dag te varen. Opvang is voorzien.

Durf je deze uitdaging aan, schrijf je dan in via de website van de club. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Seppe of Ines. Kostprijs 145€, waarvan de club 5€ per dag (dus 25€ in totaal) voor zijn rekening neemt. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Pret verzekerd.

PS: Voor zij die gewoon mee willen varen. De ronde is voor jong en oud toegankelijk, dus ma en pa kunnen ook mee. En voor zij die niet kayakken zjin er fietsroutes langs het parcours.

Stort 120€ op rekening van de Kastelse Kayak Klub. Betaling binnen is ingeschreven.